Avtohiša Kolmanič & CO. d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

Dnevi odprtih vrat za LCV program

photo

Dnevi odprtih vrat za LCV program

Obiščite nas med 10. in 12. oktobrom na Dnevih odprtih vrat za tovorni program in si na enem mestu oglejte celotno ponudbo tovornih vozil Peugeot. Na voljo vam bodo testne vožnje s Peugeotom Boxerjem, Expertom in Partnerjem, pripravili vam bomo prilagojene izračune financiranja, ki bodo koristili tudi vašim bilancam, poleg tega pa vam bomo za vsa LCV vozila, kupljena v času trajanja Dnevov odprtih vrat podarili še tehnični pregled za vaše novo vozilo in pa 1. servis.

 

Obiščite nas torej na Dnevih odprtih vrat med 10. in 12. oktobrom, na koncu Ptujske desno

 

Preverite odlično ponudbo Peugeot LCV vozil v Avtohiši Kolmanič. Na voljo je široka paleta komercialnih in kombiniranih vozil za vse vaše potrebe.


Novi Peugeot Partner

PEUGEOT Partner nove generacije, ki nosi v svojih genih več kot 20 let izkušenj, pridobljenih med poklicnimi uporabniki, vam z voznikovim mestom PEUGEOT i-Cockpit® ponuja še nikoli videno raven voznega in bivalnega udobja v segmentu gospodarskih vozil.


Novi Peugeot Expert

Peugeot EXPERT je zasnovan tako, da zadovolji vse vaše potrebe. Opremljen je z mnogimi funkcijami, ki olajšajo vaše vsakodnevno delo. Z novimi, izboljšanimi motorji Peugeot EXPERT prinaša vozno izkušnjo, ki je še bolj prijetna.


Peugeot Boxer

Na voljo so vam uporabne prostornine vse do 17m3 in največja uporabna širina tržnega razreda (od 1,87m do 1,42m med blatniškimi koši), tako da je primeren za vse poklicne dejavnosti še posebej po zaslugi ene izmed največjih razponov skupne dovoljene mase.


Za vse informacije smo vam vedno na voljo. Pokličite nas in pripravili vam bomo najbolj konkurenčno ponudbo.

 

 

Dnevi odprtih vrat LCV program Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Kolmanič & CO. d.o.o.

Največji salon in servis Peugeot v Mariboru Na koncu Ptujske desno

Več informacij

AKTUALNO