PEUGEOT SERVIS - AH Kolmanič & CO. d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

Izdelek meseca

photo

Izdelek meseca

Opremite svoje vozilo za brezskrben vstop v jesen z izdelki po izjemno ugodni ceni. Tudi tokrat smo za vas pripravili DVA IZDELKA MESECA.

Ste vedeli, da je kazen za pretečeno prvo pomoč za avtomobiliste 100 €*? Izognite se nepotrebnih stroškom in si zagotovite KOMPLET PRVE POMOČI za avtomobiliste za le 6,99 € z DDV**.

Jesensko vreme prinaša s sabo dež in s tem tudi mokre, blatne otroške čevlje. Da bo vožnja z vašimi najmlajšimi potekala brezskrbno, zaščitite hrbtišče sprednjega sedeža pred jesensko umazanijo z izdelkom ZAŠČITA NASLONA sprednjega sedeža za samo 8,99 € z DDV**.

Obiščite naš pooblaščeni servis Peugeot  ter nadaljujte opremljeni v smeri brezskrbnih poti.

*Zakon o pravilih cestnega prometa (ZPrCP).

**Cena velja za Komplet prve pomoči za avtomobiliste s kataloško številko DB000K0036 in Zaščito zadnjega dela sprednjega sedeža s kataloško številko 9648.A6. Ponudba velja do 31.10.2018.

Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

 

Več si poglejte na spodnji povezavi:

Izdelek meseca Kontaktirajte prodajalca

PEUGEOT SERVIS - AH Kolmanič & CO. d.o.o.

Največji salon in servis Peugeot v Mariboru Na koncu Ptujske desno

Več informacij

AKTUALNO