Avtohiša Kavčič d.o.o.

Traveller

photophotophotophotophoto

PEUGEOT Traveller vam obljublja brezskrbna potovanja po zaslugi voznih kakovosti, ki so plod PEUGEOTOVEGA strokovno podkovanega znanja, vrhunskega ambienta in visoko razrednega udobja. Z mnogimi konfiguracijami za vse do devet sedežnih mest in številno opremo, ki je v tem avtomobilskem segmentu edinstvena, je PEUGEOT Traveller preprosto enostaven za bivanje in se prilagaja vsakodnevnim potrebam.

 

Že samo ime PEUGEOT Traveller tako kot tudi njegov izrazit in eleganten dizajn nakazujejo na moderno vizijo o potovanjih in vožnji po prostranih pokrajinah.

Njegova nova konstrukcijska osnova, ki je bila povzeta po modularni platformi EMP2, združuje kompaktne zunanje dimenzije z maksimalno prostornostjo.

PEUGEOT Traveller tako ponuja do 9 prostornih sedežnih mest in 1.500 litrov prostornine prtljažnika oziroma do 4.900 litrov po zaslugi odstranljivih sedežev.

Na voljo so tri dolžine (od 4,60 m do 5,30 m) in zgolj 1,90 m višine, kar je prava redkost tega segmenta in PEUGEOTU Travellerju zagotavlja vstop v pokrita parkirišča. Izvedenki Standard in Long s 4,95 m in 5,30 m sodita med najbolj iskane modele na trgu. Izvedenka Compact, ki je s 4,60 m dolžine edinstvena v tem segmentu, pa prav tako omogoča prevoz do 9 potnikov, in to povsem sproščeno na vseh sedežih. Z majhnimi merami in kratkimi previsi PEUGEOT Traveller ponuja nadvse priročno upravljanje za vsakodnevno rabo tudi v urbanih središčih.

 

PEUGEOT Traveller Business VIP nudi potnikom na zadnjih sedežih razporeditev s 4 ali 5 sedeži v usnju, ki so obrnjeni eden proti drugemu. Za dobro počutje potnikov poskrbita tudi večfunkcijska streha s tripodročno klimatsko napravo za nesilovito prezračevanje, ki je edinstvena oprema tega segmenta, in ambientalna osvetlitev.

 

Moderni in učinkoviti motorji Euro 6.2 s 73 kW do 130 kW in novi samodejni menjalnik EAT8 obljubljajo izjemno vozno udobje ter rekordno nizko porabo goriva in nizke emisije CO2 v tem segmentu. Najbolj učinkovita izvedenka PEUGEOT Traveller porabi 5,1 l/100 km oziroma 133 g/km CO2, vsi modeli iz izbora pa skupaj povprečno dosegajo 5,4 l/100 km oziroma 140 g/km, kar predstavlja najboljšo vrednost v tej kategoriji.

 

PEUGEOT Traveller ponuja številno opremo za udobje in varnost najnovejše generacije, ki je v tem avtomobilskem segmentu redko ali skoraj ni nikoli na voljo:

- bočna drsna vrata s prostoročnim upravljanjem so inovativna oprema tega segmenta;

- prosojni zaslon za prikaz podatkov in odčitavanje prometnih znakov s priporočilom o mejni hitrosti sta v tem segmentu edinstvena;

- dvižno zadnje steklo, zastekljena streha, Active Safety Brake in samodejni preklop dolgih luči;

- nova povezljiva navigacija z glasovnim upravljanjem in prometnimi informacijami v realnem času, kamera VisioPark 1 za pomoč pri vzvratni vožnji s prikazom območja za vozilom pod kotom 180° od zgoraj ali opozorilnik na voznikovo nepozornost pa so premierno na voljo za vozilo znamke Peugeot.

 

PEUGEOT Traveller ponuja dva izbora vozil, enega za fizične osebe in drugega za poklicne uporabnike, s po dvema nivojema opreme za vsak izbor.

Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Kavčič d.o.o.

Delovne izkušnje in veselje do avtomobilizma, so Rajka Kavčiča vzpodbudile, da se je v letih 1993-94 odločil za samostojno dejavnost. Ravno v teh letih je Peugeot začel širiti svojo mrežo po Sloveniji. Ker na Gorenjskem ni bilo pooblaščenega serviserja, je s takratnim uvoznikom Avtohišo Claas sklenil pogodbo za servisiranje. Leta 1995 je bilo ustanovljeno podjetje Avtohiša Kavčič in poleg servisne delavnice je bil zgrajen še avtosalon. Zaposleni so bili trije. V letu 1996 so svojim strankam prodali 70 avtomobilov. Gorenjci so bili iz leta v leto bolj navdušeni nad kakovostjo in dinamičnostjo peugeot. Od leta 1999 je njihov glavni poslovni partner in uvoznik Peugeot Slovenija, ki je s svojim dinamičnim pristopom in aktivno prodajno politiko, skupaj s koncesionarji, uspel oblikovati razpoznavno in zaupanja vredno blagovno znamko. Skozi skoraj desetletno sodelovanje s peugeotom je podjetje raslo in danes šteje štirinajst zaposlenih, ki se trudijo, da bi s pomočjo strogih in dobro premišljenih standardov znamke, ustregli željam svojih strank. Ravno zaradi vsega naštetega, so se v začetku leta 2003 odločili za širitev prodajno servisnih prostorov. Iz majhne avtohiše, na več kot 2000 m2 zrasel sodoben peugeotov prodajno servisni center, opazen blue box, ki nudi prijetno počutje strankam in odlične pogoje za delo uglašeni prodajni in servisni ekipi. V Avtohiši Kavčič so prepričani, da se bo po gorenjskih cestah v prihodnosti vozilo še več vozil, ki v svojem zaščitnem znaku ponosno nosijo kralja živali.

Več informacij

AKTUALNO