Avtohiša Kavčič d.o.o.

208 5 vrat

photophotophotophoto

PEUGEOT 208 vas bo očaral že na prvi pogled z bolj izrazitim, športnim in elegantnim stilom, ki ga poveličuje nova kovinska barva Orange POWER, polna dinamičnosti, mladosti in svežine. Ekskluzivne barve karoserije, ponudba za individualizacijo podobe, športne izvedenke, nova tehnološka oprema za še več udobja in varnosti ter novi motorji, ki so hkrati varčni in zmogljivi, pričajo o tem, da so bila pri PEUGEOTU 208 čisto vsa področja deležna istega truda.

 

V notranjosti PEUGEOTA 208 so vse funkcije na dosegu roke in kretnje so poenostavljene zahvaljujoč voznikovemu mestu PEUGEOT i-Cockpit®. Sestavljajo ga kompakten volan, instrumentna plošča v višini oči in velik zaslon na dotik s čimer PEUGEOT i-Cockpit nudi intenzivne občutke pri stimulativni, instinktivni in varni vožnji.

Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Kavčič d.o.o.

Delovne izkušnje in veselje do avtomobilizma, so Rajka Kavčiča vzpodbudile, da se je v letih 1993-94 odločil za samostojno dejavnost. Ravno v teh letih je Peugeot začel širiti svojo mrežo po Sloveniji. Ker na Gorenjskem ni bilo pooblaščenega serviserja, je s takratnim uvoznikom Avtohišo Claas sklenil pogodbo za servisiranje. Leta 1995 je bilo ustanovljeno podjetje Avtohiša Kavčič in poleg servisne delavnice je bil zgrajen še avtosalon. Zaposleni so bili trije. V letu 1996 so svojim strankam prodali 70 avtomobilov. Gorenjci so bili iz leta v leto bolj navdušeni nad kakovostjo in dinamičnostjo peugeot. Od leta 1999 je njihov glavni poslovni partner in uvoznik Peugeot Slovenija, ki je s svojim dinamičnim pristopom in aktivno prodajno politiko, skupaj s koncesionarji, uspel oblikovati razpoznavno in zaupanja vredno blagovno znamko. Skozi skoraj desetletno sodelovanje s peugeotom je podjetje raslo in danes šteje štirinajst zaposlenih, ki se trudijo, da bi s pomočjo strogih in dobro premišljenih standardov znamke, ustregli željam svojih strank. Ravno zaradi vsega naštetega, so se v začetku leta 2003 odločili za širitev prodajno servisnih prostorov. Iz majhne avtohiše, na več kot 2000 m2 zrasel sodoben peugeotov prodajno servisni center, opazen blue box, ki nudi prijetno počutje strankam in odlične pogoje za delo uglašeni prodajni in servisni ekipi. V Avtohiši Kavčič so prepričani, da se bo po gorenjskih cestah v prihodnosti vozilo še več vozil, ki v svojem zaščitnem znaku ponosno nosijo kralja živali.

Več informacij

AKTUALNO