Avtohiša Kavčič d.o.o.

Levja Priložnost

photo

NAKUP RABLJENEGA VOZILA BREZ SKRBI

 

Ob nakupu rabljenega vozila katerekoli znamke prejmete jamstvo brez omejitve kilometrov, potrdilo o tehnični brezhibnosti in asistenco v primeru okvare vozila kjerkoli v Evropi. Rabljeno vozilo iz programa Levja priložnost lahko vzamete na kredit ali leasing po enakih pogojih, kot veljajo za nova vozila.

 

VARNI PRED PRESENEČENJI

 

Prodajalec je vaše novo rabljeno vozilo pregledal ter vam ga predal v brezhibnem stanju. Statistika okvar pa kaže, da škode ni mogoče vedno povsem izključiti. V primeru okvare vozila vas jamstvo LEVJA PRILOŽNOST ščiti pred dragimi presenečenji. Stroški dela in originalnih rezervnih delov so obračunani neposredno med vašim prodajalcem in zavarovalnico. Podroben opis jamstva dobite pri vašem prodajalcu.

 

BREZSKRBNA VOŽNJA

 

Z nakupom rabljenega vozila iz programa Levja priložnost boste zanesljivo vozili po vsej Evropi. Asistenca LEVJA PRILOŽNOST zajema: pomoč na cesti, prevoz okvarjenega vozila ter nadomestno vozilo v kolikor popravilo ne more biti zagotovljeno v istem dnevu.

 

VEČJA VREDNOST ZA VAŠ AVTOMOBIL

 

Jamstvo LEVJA PRILOŽNOST, ki ste ga prejeli ob nakupu vozila, dokazuje da so bila na vozilu opravljena redna vzdrževalna dela v pooblaščeni delavnici. Pri morebitni prodaji vozila znotraj veljavne dobe je jamstvo prenosljivo na novega lastnika.

 

CELOVITA PONUDBA FINANČNIH PRODUKTOV NA ENEM MESTU

 

Kredit po enakih pogojih kot za novo vozilo in finančni leasing s samo 10% pologom.

Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Kavčič d.o.o.

Delovne izkušnje in veselje do avtomobilizma, so Rajka Kavčiča vzpodbudile, da se je v letih 1993-94 odločil za samostojno dejavnost. Ravno v teh letih je Peugeot začel širiti svojo mrežo po Sloveniji. Ker na Gorenjskem ni bilo pooblaščenega serviserja, je s takratnim uvoznikom Avtohišo Claas sklenil pogodbo za servisiranje. Leta 1995 je bilo ustanovljeno podjetje Avtohiša Kavčič in poleg servisne delavnice je bil zgrajen še avtosalon. Zaposleni so bili trije. V letu 1996 so svojim strankam prodali 70 avtomobilov. Gorenjci so bili iz leta v leto bolj navdušeni nad kakovostjo in dinamičnostjo peugeot. Od leta 1999 je njihov glavni poslovni partner in uvoznik Peugeot Slovenija, ki je s svojim dinamičnim pristopom in aktivno prodajno politiko, skupaj s koncesionarji, uspel oblikovati razpoznavno in zaupanja vredno blagovno znamko. Skozi skoraj desetletno sodelovanje s peugeotom je podjetje raslo in danes šteje štirinajst zaposlenih, ki se trudijo, da bi s pomočjo strogih in dobro premišljenih standardov znamke, ustregli željam svojih strank. Ravno zaradi vsega naštetega, so se v začetku leta 2003 odločili za širitev prodajno servisnih prostorov. Iz majhne avtohiše, na več kot 2000 m2 zrasel sodoben peugeotov prodajno servisni center, opazen blue box, ki nudi prijetno počutje strankam in odlične pogoje za delo uglašeni prodajni in servisni ekipi. V Avtohiši Kavčič so prepričani, da se bo po gorenjskih cestah v prihodnosti vozilo še več vozil, ki v svojem zaščitnem znaku ponosno nosijo kralja živali.

Več informacij

AKTUALNO