Avtohiša Kavčič d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

VSI POKROVI IN OKRASNI POKROVI

photo

-40 % Ponudba velja do 30.04.2020

~Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA:
VSI OKRASNI POKROVI –40 % POPUSTA*
Okrasni pokrovi imajo poleg estetske vrednosti tudi uporabno vrednost. Namenjeni so zaščiti vijakov in platišč pred vremenskimi pogoji, tresljaji, poškodbami in nepredvidljivimi okoliščinami v prometu.
Popolna zaščita jeklenih platišč so vsekakor vsestranski okrasni pokrovi s plastike ali vsestranske lahke kovine. Namenjeni so preprečevanju dostopa umazanije, vlage in druge nesnage do kolesnih vijakov. Poleg same uporabne vrednosti, so okrasni pokrovi tudi prava paša za oči. Na voljo so v različnih izvedbah in oblikah. Z njimi lahko naredite pravo stilsko preobrazbo.
Veliko voznikov ima zimske gume na jeklenih platiščih, čas je da tudi ta platišča okrasite in zaščitite.
Vsi okrasni pokrovi za vaše vozilo Peugeot, v akcijski ponudbi -40%, za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA.
Preverite na vseh pooblaščenih servisih Peugeot.

*Ponudba velja do 30.04.2020, za fizične osebe in pravne osebe, ki so člani programa ugodnosti Moj Peugeot ali Moj Peugeot ZA PODJETJA. Popust velja za vse okrasne pokrove iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljiva na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot.
Pri vseh naših pooblaščenih serviserjih vam nudimo posebne ugodnosti in kar do 40 % popusta za zveste člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA.

POKROVI Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Kavčič d.o.o.

Delovne izkušnje in veselje do avtomobilizma, so Rajka Kavčiča vzpodbudile, da se je v letih 1993-94 odločil za samostojno dejavnost. Ravno v teh letih je Peugeot začel širiti svojo mrežo po Sloveniji. Ker na Gorenjskem ni bilo pooblaščenega serviserja, je s takratnim uvoznikom Avtohišo Claas sklenil pogodbo za servisiranje. Leta 1995 je bilo ustanovljeno podjetje Avtohiša Kavčič in poleg servisne delavnice je bil zgrajen še avtosalon. Zaposleni so bili trije. V letu 1996 so svojim strankam prodali 70 avtomobilov. Gorenjci so bili iz leta v leto bolj navdušeni nad kakovostjo in dinamičnostjo peugeot. Od leta 1999 je njihov glavni poslovni partner in uvoznik Peugeot Slovenija, ki je s svojim dinamičnim pristopom in aktivno prodajno politiko, skupaj s koncesionarji, uspel oblikovati razpoznavno in zaupanja vredno blagovno znamko. Skozi skoraj desetletno sodelovanje s peugeotom je podjetje raslo in danes šteje štirinajst zaposlenih, ki se trudijo, da bi s pomočjo strogih in dobro premišljenih standardov znamke, ustregli željam svojih strank. Ravno zaradi vsega naštetega, so se v začetku leta 2003 odločili za širitev prodajno servisnih prostorov. Iz majhne avtohiše, na več kot 2000 m2 zrasel sodoben peugeotov prodajno servisni center, opazen blue box, ki nudi prijetno počutje strankam in odlične pogoje za delo uglašeni prodajni in servisni ekipi. V Avtohiši Kavčič so prepričani, da se bo po gorenjskih cestah v prihodnosti vozilo še več vozil, ki v svojem zaščitnem znaku ponosno nosijo kralja živali.

Več informacij

AKTUALNO