Avtohiša Kavčič d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

VSI NOSILCI ZA SMUČI

photo

-15%

~Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA: PREČNI STREŠNI NOSILCI – 15 % POPUSTA*
Pozimi in poleti se največkrat skupaj s svojimi najbližjimi odpeljemo na kakšen izlet ali daljši dopust. Ker s seboj vzamemo številne, različno velike predmete, ki so namenjeni predvsem športnim aktivnostim, v avtomobilu primanjkuje prostora. Strešni prtljažnik je v takšni situaciji odlična izbira, saj hitro reši prav vsako zagato s prostorom. Tudi montaža nosilcev je hitra. Vključuje le nekaj korakov in pri njej ne potrebujete posebnega znanja.
Prečni strešni nosilci za vaše vozilo Peugeot, v akcijski ponudbi -15%, za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA. Preverite na vseh pooblaščenih servisih Peugeot.
*Ponudba velja od 1.1. do 30.04.2020, za fizične osebe in pravne osebe, ki so člani programa ugodnosti Moj Peugeot ali Moj Peugeot ZA PODJETJA. Popust velja za originalne nosilce za smuči iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljiva na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot. Pri vseh naših pooblaščenih serviserjih vam nudimo posebne ugodnosti in kar do 40 % popusta za zveste člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA.
Pri vseh naših pooblaščenih serviserjih vam nudimo posebne ugodnosti in kar do 40 % popusta za zveste člane programa ugodnosti Moj Peugeot.

NOSILCI ZA SMUČI Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Kavčič d.o.o.

Delovne izkušnje in veselje do avtomobilizma, so Rajka Kavčiča vzpodbudile, da se je v letih 1993-94 odločil za samostojno dejavnost. Ravno v teh letih je Peugeot začel širiti svojo mrežo po Sloveniji. Ker na Gorenjskem ni bilo pooblaščenega serviserja, je s takratnim uvoznikom Avtohišo Claas sklenil pogodbo za servisiranje. Leta 1995 je bilo ustanovljeno podjetje Avtohiša Kavčič in poleg servisne delavnice je bil zgrajen še avtosalon. Zaposleni so bili trije. V letu 1996 so svojim strankam prodali 70 avtomobilov. Gorenjci so bili iz leta v leto bolj navdušeni nad kakovostjo in dinamičnostjo peugeot. Od leta 1999 je njihov glavni poslovni partner in uvoznik Peugeot Slovenija, ki je s svojim dinamičnim pristopom in aktivno prodajno politiko, skupaj s koncesionarji, uspel oblikovati razpoznavno in zaupanja vredno blagovno znamko. Skozi skoraj desetletno sodelovanje s peugeotom je podjetje raslo in danes šteje štirinajst zaposlenih, ki se trudijo, da bi s pomočjo strogih in dobro premišljenih standardov znamke, ustregli željam svojih strank. Ravno zaradi vsega naštetega, so se v začetku leta 2003 odločili za širitev prodajno servisnih prostorov. Iz majhne avtohiše, na več kot 2000 m2 zrasel sodoben peugeotov prodajno servisni center, opazen blue box, ki nudi prijetno počutje strankam in odlične pogoje za delo uglašeni prodajni in servisni ekipi. V Avtohiši Kavčič so prepričani, da se bo po gorenjskih cestah v prihodnosti vozilo še več vozil, ki v svojem zaščitnem znaku ponosno nosijo kralja živali.

Več informacij

AKTUALNO