Avtohiša Kavčič d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

SNEŽNE IN TEKSTILNE VERIGE

photo

- 40 % *Ponudba velja do 30.04.2020

~Posebna ponudba za člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA:
SNEŽNE IN TEKSTILNE VERIGE -40 % POPUSTA*
Največji razlogi, zakaj potrebujemo snežne verige so:
Večja kontrola vozila na cesti
Bolj varno speljevanje in ustavljanje
Močnejši oprijem ter vodljivost na spolzkih cestah
Pri nakupu moramo biti pazljivi, da kupimo take verige, ki pašejo na naš profil in velikost gume. Najbolj pomembna lastnost avtomobilskih verig je, da nam nudijo dodaten oprijem na cesti. Narejene so zato, da nam vozilo ohranja stabilnost na podlagah, kjer je debel led ali sneg. Navadna, nezaščitena guma, v takšni situaciji ne bi imela oprijema, s čimer bi izgubili nadzor nad vozilom.
Tekstilne verige imajo certifikat kot enakovreden nadomestek zimskih verig. So enostavne za nameščanje tudi v slabih zimskih razmerah, lahke in praktične za shranjevanje ter predvsem udobne med vožnjo. Ne povzročajo hrupa in vibracij, saj se centrirajo samodejno. Varne so tudi za aluminijasta platišča in karoserijo ter za vozila z znižanim vzmetenjem, kjer je prostor med karoserijo in gumo zelo majhen. Tekstilne verige so prijazne tudi za vzdrževanje, saj jih lahko uporabimo večkrat, prav tako pa jih lahko enostavno operemo v pralnem stroju.
Pripravite se na sneg in pridite v pooblaščene servise Peugeot, kjer si lahko izberete snežne in tekstilne verige za vaš Peugeot po znižani ceni, -40%. Za vse člane programa ugodnosti Moj Peugeot in Moj Peugeot ZA PODJETJA.

*Ponudba velja do 30.04.2020, za fizične in pravne osebe, ki so člani programa ugodnosti Moj Peugeot ali Moj Peugeot ZA PODJETJA. Popust velja snežne in tekstilne verige za vozila Peugeot iz nabora originalne dodatne opreme, ki so dobavljivi na dan nakupa v pooblaščeni prodajno-servisni mreži Peugeot.
Pri vseh naših pooblaščenih serviserjih vam nudimo posebne ugodnosti in kar do 40 % popusta za zveste člane programa ugodnosti Moj Peugeot.

SNEŽNE IN TEKSTILNE VERIGE Kontaktirajte prodajalca

Avtohiša Kavčič d.o.o.

Delovne izkušnje in veselje do avtomobilizma, so Rajka Kavčiča vzpodbudile, da se je v letih 1993-94 odločil za samostojno dejavnost. Ravno v teh letih je Peugeot začel širiti svojo mrežo po Sloveniji. Ker na Gorenjskem ni bilo pooblaščenega serviserja, je s takratnim uvoznikom Avtohišo Claas sklenil pogodbo za servisiranje. Leta 1995 je bilo ustanovljeno podjetje Avtohiša Kavčič in poleg servisne delavnice je bil zgrajen še avtosalon. Zaposleni so bili trije. V letu 1996 so svojim strankam prodali 70 avtomobilov. Gorenjci so bili iz leta v leto bolj navdušeni nad kakovostjo in dinamičnostjo peugeot. Od leta 1999 je njihov glavni poslovni partner in uvoznik Peugeot Slovenija, ki je s svojim dinamičnim pristopom in aktivno prodajno politiko, skupaj s koncesionarji, uspel oblikovati razpoznavno in zaupanja vredno blagovno znamko. Skozi skoraj desetletno sodelovanje s peugeotom je podjetje raslo in danes šteje štirinajst zaposlenih, ki se trudijo, da bi s pomočjo strogih in dobro premišljenih standardov znamke, ustregli željam svojih strank. Ravno zaradi vsega naštetega, so se v začetku leta 2003 odločili za širitev prodajno servisnih prostorov. Iz majhne avtohiše, na več kot 2000 m2 zrasel sodoben peugeotov prodajno servisni center, opazen blue box, ki nudi prijetno počutje strankam in odlične pogoje za delo uglašeni prodajni in servisni ekipi. V Avtohiši Kavčič so prepričani, da se bo po gorenjskih cestah v prihodnosti vozilo še več vozil, ki v svojem zaščitnem znaku ponosno nosijo kralja živali.

Več informacij

AKTUALNO