AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

Predstavljamo novi 508

photo

Peugeot 508

Ponosno predstavljamo povsem novo vozilo Peugeot 508.

 

S svojo nizko in dinamično obliko karoserije, agresivnim prednjim delom ter odločnimi in napetimi slogovnimi potezami nova petvratna limuzina PEUGEOT 508 visokega razreda napoveduje novo dobo športnosti in elegance. Izklesane linije, skrbno dodelana okrasna maska in nova prednja osvetlitev dodatno poudarjajo njeno eleganco, drznost in inovativnost.

 

Potešite svojo lakoto po popolnosti.
Strokovno znanje s področja dizajna zagotavlja brezkompromisno estetiko in kakovost: ravnovesje razmerij, vrata brez okvirja, končna obdelava in naleganje spojev se ponašajo z brezhibno natančnostjo, tako da vsaka najmanjša podrobnost prispeva svoje k eleganci in popolnosti.

 

Prevzemite nadzor nad upravljalnimi stikali PEUGEOT i-Cockpit®.
Preizkusite okretno in vizionarsko voznikovo mesto s kompaktnim volanom, digitalno ploščo v višini oči, ki jo je možno nastaviti po meri in z 10-palčnim zaslonom na dotik HDi s kapacitivno tehnologijo. Naužijte se udobja sedežev s funkcijo za večtočkovno masažoi in avdio sistema Hi-Fi FOCAL®i, ki nudi čist in razločen zvok, ter si privoščite še nikoli doživete občutke v vožnji.

 

Zakaj bi izbirali, če lahko dobite vse.
Po zaslugi učinkovitih motorjev Euro 6.2 PureTech ali BlueHDi in 8-stopenjskega samodejnega menjalnika EAT8i vam novi PEUGEOT 508 hkrati ponuja zmogljivost in nadzorovane emisije CO2.

 

 

Izjemni povsem novi Peugeot 508 že pri nas. Obiščite nas in se zapeljite z vozilom, ki premika meje med avtomobilskimi razredi in ki izstopa s svojim dizajnom in tehnologijo.

 

Novi Peugeot 508 vas že čaka v salonu AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.,

pokličite nas za več informacij in za testno vožnjo: 02/530-16-20 ali 02/530-16-42
 

Kontaktirajte prodajalca

AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Pooblaščen prodajalec vozil znamke Peugeot Pooblaščen prodajalec originalni rezervnih delov Peugeot Pooblaščen serviser znamke Peugeot REGISTRACIJA VOZIL

Več informacij

AKTUALNO