AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

Povsem NOVI Peugeot 208

photo

Predstavljamo povsem novo mestno urbano vozilo in EVROPSKI AVTO LETA

RUMENA JE NOVA ZLATA.


Evropski avto leta Peugeot 208


V ponedeljek, 2. marca je žirija 60. evropskih avtomobilskih novinarjev v Ženevi novemu PEUGEOT 208 podelila naziv Evropski avto leta 2020. Žirija je pohvalila njegov nabor motorjev, ki kupcem omogoča izbirati med električnim, bencinskim in dizelskim pogonom. Poleg tega je novi PEUGEOT 208 žirijo navdušil z drzno zasnovo in tehnologijo.

Zato pravimo, da je rumena barva, ki novemu Peugeot 208 tako zelo pristoji, nova zlata :).

Ponosni smo na pridobljeno priznanje in vas vabimo, da praznujemo skupaj.

 

Za vse, ki bodo kupili Evropski avta leta Peugeot 208 smo v mesecu JUNIJU pripravili darilo, ugodnost za vozila iz zaloge.

Ponudba velja samo za fizične osebe, za vozila Peugeot 208 prodana od 1.junija do 31.avgusta.

 

ATLETSKI IN ČUTEN DIZAJN

Novi PEUGEOT 208 ima mogočno osebnost, ki jo opazimo na prvi pogled. Nizka silhueta, dolg pokrov motornega prostora in čutne krivulje razkrijejo, da gre za pravega zapeljivega športnika. S svojimi živahnimi in izvirnimi barvami karoserije novi 208 zares izstopa! Njegove izrazne karakterne poteze dodatno poudarijo streha Black Diamondi, blatniški koši in brisalni profili stekel v svetleče črni barvii ter diamantno obdelana platišča z vstavkii.

 

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

V notranjosti spoznajte novi PEUGEOT i-Cockpit® 3Di zadnje generacije. Privoščite si okretno in intuitivno vožnjo s kompaktnim volanom z integriranimi stikalii, digitalno instrumentno ploščo 3D z nastavitvami po merii, velikim 10-palčnim zaslonom na dotik HDi in sedmimi klavirskimi tipkami "Toggles switches"i. Notranji ambient svojega vozila pa lahko tudi prilagodite svojemu okusu s paketom za raznoliko kromatsko ambientalno osvetlitev v osmih barvah, ki mu daje še bolj moderen videz.

 

Nova modularna in učinkovita konstrukcijska osnova

Novi 208 je opremljen z novo modularno in večenergijsko platformo CMPi/eCMPi, po zaslugi katere lahko brez ovir izbirate med bencinskim, dizelskim ali električnim motorjem. Optimalna lega na cesti, priročno upravljanje, zvočna izolacija in toplotno udobje v kombinaciji z manjšo skupno maso pripomorejo k znižanju emisij CO2 in hkrati nudijo razburljive užitke v vožnji!

Izvedenka e-208 izkorišča tudi prednosti tehnološko napredne platforme eCMPi, ki ji zagotavlja optimizirano arhitekturno zgradbo, toliko prostora na zadnjih sedežih kot pri vozilih z motorjem na notranje zgorevanje in enak položaj za vožnjo.

 

Motorji z notranjim izgorevanjem

Izkusite intenzivna vozniška doživetja z zmogljivimi in učinkovitimi bencinskimi in dizelskimi motorji zadnje generacije Euro6:
- PureTech
- BlueHDi
Po zaslugi optimizirane porabe gorivai so ti motorji še bolj ekonomični, opremljeni pa so tudi s sistemom Stop&Start.

 

Samodejni menjalnik EAT8

Ko boste enkrat preizkusili nov menjalnik EAT8i z obvolanskima prestavnima ročicama in električnim impulznim krmiljenjem ter ugotovili, kako je učinkovit in prožen, boste razmišljali le še o tem, kdaj ga boste lahko naslednjič preizkusili! Po zaslugi tehnologije Quickshift hitro in tekoče enostavno prestavlja iz ene prestave v drugo.

 

Električni motorji

Doživite intenzivne in močne občutke na cesti v zapredku tišine in dobrega počutjai po zaslugi:

- zmogljivega električnega motorja z močjo 100 kW (136 KM),
- takojšnje odzivnosti z 260 Nm navora,
- avtonomijei do 340 km WLTPi/do 450 km NEDC.

 

V novem mestnem vozilu PEUGEOT 208 imate na voljo številne inteligentne funkcije za pomoči, ki vam omogočajo večjo varnost in sisteme za pomoč pri izvajanju manevrovi, ki bodo olajšali vaš vsakdanjik.

 

 

Pišite nam ali nas pokličite in pripravili vam bomo ponudbo:

email: tomaz.hanc@ac-p.si ali GSM: 041620200

email: nada.nemec@ac-p.si ali GSM: 031864555

telefon: 025301620 in 025301642

 

Kontaktirajte prodajalca

AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Pooblaščen prodajalec vozil znamke Peugeot Pooblaščen prodajalec originalni rezervnih delov Peugeot Pooblaščen serviser znamke Peugeot REGISTRACIJA VOZIL

Več informacij

AKTUALNO