AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Vroča ponudba novih vozil

5008 SUV

photo

Peugeot 5008 SUV to pomlad po posebnih pogojih

POSEBNE UGODNOSTI VOZILA PEUGEOT 5008 SUV


IZUM NOVE DIMENZIJE


Zmogljiv in hkrati usločen dizajn novega športnega terenskega vozila PEUGEOT 5008 vas bo očaral že na prvi pogled. Elegantna oblika karoserije, streha Black Diamond*i in končna obdelava okrasne maske s kromanimi lopaticami prefinjeno poudarjajo velike gabarite.

 


NOV POGLED NA SVOBODO

Ne glede na to, ali ste v potniškem prostoru novega športnega terenskega vozila PEUGEOT 5008 s 5 ali s 7 sedežii sami ali v družbi še koga, boste vožnjo doživeli na povsem drugačni ravni. Naužijte se izjemno velike količine naravne svetlobe, ki vam jo nudi panoramsko strešno oknoi v nadvse luksuznem okolju. Sprostite se na večtočkovnih masažnih sedežihi, prilagodite notranji ambient svojemu okusu po zaslugi funkcije Peugeot i-Cockpit® Amplifyi in si privoščite visokokakovosten Hi-Fi sistem znamke Focall®i.

 


INTUITIVNOST NA DOSEGU ROKE

Ob novem voznikovem mestu Peugeot i-Cockpit® in njegovem visokokakovostnem, digitalnem in povezljivem okolju, ki ga lahko popolnoma prilagodite svojemu okusu, se bodo prebudili vaši čuti. Okreten in kompakten volan v polnem zrnastem usnjui vam dopušča popoln nadzor, tako da lahko medtem uživate v edinstveni legi pa cesti in neprimerljivem zvočnem udobju. V kombinaciji s tehnologijami za izboljšano vlečno moči in sistemi za pomoč najnovejše generacijeibodo vaše izkušnje v vožnji dosegle čisto novo razsežnost.

 


SUV Peugeot 5008 ima značilnosti klasičnega SUV, z višjim odmikom od tal, velikimi kolesi in robustnimi linijami, v notranjosti pa prepriča s prostornostjo in uporabnostjo klasičnega enoprostorca.

Za njegovo še večjo izjemnost in večjo prilagodljivost družini, lahko Peugeot 5008 opremite s:
•OTROŠKIM PAKETOM OPREME (zložljive mizice v drugi vrsti sedežev;  senčniki na stranskih steklih v drugi vrsti sedežev; varnostno zaklepanje pomika zadnjih stranskih stekel).

 


PODROBNO:  https://bit.ly/2x5SYRH

Obiščite naš prodajni salon in zahtevajte akciski model. Z vozilom se lahko tudi zapeljete na testno vožnjo.

Pričakujemo vas v našem salonu AC-Preofekt.

 

Pišite nam ali nas pokličite in pripravili vam bomo ponudbo:
email: tomaz.hanc@ac-p.si  ali GSM: 041620200
email: nada.nemec@ac-p.si  ali GSM: 031864555
telefon: 025301620 in 025301642

Kontaktirajte prodajalca

AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Pooblaščen prodajalec vozil znamke Peugeot Pooblaščen prodajalec originalni rezervnih delov Peugeot Pooblaščen serviser znamke Peugeot REGISTRACIJA VOZIL

Več informacij

AKTUALNO