AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Novice

Rok Turk pred evropsko sezono 2014

photo

Čeprav trenutno vsi odštevamo preostale dni leta 2013, je ekipa Roka Turka z mislimi že povsem v sezoni 2014.

Čeprav trenutno vsi odštevamo preostale dni leta 2013, je ekipa Roka Turka z mislimi že povsem v sezoni 2014, ki se začne že 3. januarja s prvim rallyjem za evropsko prvenstvo (ERC) v Avstriji. Na Janner rally, ki zaradi zimskega termina ter asfaltni podlagi navkljub vsako leto postreže z nepredvidljivimi zimskimi razmerami, kot sta sneg in led, se Rok in sovoznik Enej Ložnar odpravljata optimistično: "Po letošnjih nastopih s Peugeotom 208 R2 v državnem prvenstvu se v sezoni 2014 vračava na dirke za evropsko prvenstvo. Na uvodnem avstrijskem rallyju v bližini češke meje bova nastopila drugič, tako da bova lahko izkušnje s prvega nastopa koristno uporabila in tako ciljava na najvišja mesta med vozili s pogonom na prednji par koles."

 

V sezoni 2014 bo ekipa Roka Turka sodelovala z mariborsko ekipo Oktan Sport, skupen cilj pa bodo predvsem dirke za evropsko prvenstvo. Koledar rallyjev za evropsko prvenstvo letos šteje 12 dirk na različnih podlagah - sneg, led, makadam in seveda tudi asfalt. Želja ekipe je seveda nastopiti na čim večih rallyjih, ki štejejo za evropsko prvenstvo, v načrtu pa so tudi izbrani nastopi na dirkah za državno prvenstvo Slovenije.

 

foto: Uroš Modlic

Kontaktirajte prodajalca

AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Pooblaščen prodajalec vozil znamke Peugeot Pooblaščen prodajalec originalni rezervnih delov Peugeot Pooblaščen serviser znamke Peugeot REGISTRACIJA VOZIL

Več informacij

AKTUALNO