Aktualno

PRIREJAMO
13. 10. 2023

PRIREJAMO

HIŠNI SEJEM

v petek 13.10. med 9.00 in 17.00 in v soboto 14.10. med 8.00 in 15.00!

 

Preverite novo jesensko ponudbo vozil Peugeot 2008!

 

Nakup v času sejma prinaša bon za zimske pnevmatike, 5 let podaljšanega jamstva in extra bonus v vrednosti 100 evrov za prvi servis.

 

V ponudbi rabljena vozila, ob nakupu katerih vas čaka ekstra bonus v vrednosti 200 evrov!

 

Poskrbljeno bo za sejemske dobrote, dišalo bo po kostanjih! Vsakega obiskovalca čaka še bon presenečenja!

 

Vabljeni na hišni sejem AC Profekta ta petek in soboto! 

Preberi več
Prihaja Avtomobilski Dogodek Letošnjega Poletja: Testne Vožnje s Podjetjem AC-Profekt, prodaja in servis vozil na Letnem Kopališču v Murski Soboti!
19. 08. 2023

Prihaja Avtomobilski Dogodek Letošnjega Poletja: Testne Vožnje s Podjetjem AC-Profekt, prodaja in servis vozil na Letnem Kopališču v Murski Soboti!

Dragi ljubitelji avtomobilov, hitrosti in poletja,
Datum: Sobota 19. avgust
Kraj: Letno Kopališče Murska Sobota
Čas: od 9.00 do 20.00
Z naraščajočimi temperaturami se v zraku čuti pravi vonj po poletju in avanturah. In kaj bi bilo boljšega, kot združiti strast do avtomobilov s čudovitim letnim vzdušjem? Z veseljem Vas vabimo, da se pridružite našemu osupljivemu dogodku, polnemu hitrosti, stila in zabave na sončnem Letnem Kopališču v Murski Soboti.
Kaj nas čaka?
ꞏ Preizkusite svoje sanje: Sedite za volan in se prepustite občutku moči, ki ga prinašajo vrhunski avtomobili. Preizkusite najsodobnejša modela Peugeot 208 in Peugeot 408. Razvajajte svoje čute in se podajte na nepozabno vožnjo.
ꞏ Nagradna igra: Sreča vas lahko osreči! Sodelujte v naši navdušujoči nagradni igri in imate možnost osvojiti neverjetne nagrade, ki bodo še bolj popestrile vašo poletno izkušnjo.
ꞏ Odbojka na mivki: Pripravite se na športno akcijo! Naše gostje, odbojkarice kluba Žok Puconci, bodo zaigrale nekaj iger odbojke na mivki. Uživajte v energiji in športnem vzdušju, ki bodo popestrili dan.
ꞏ Glasbena harmonija: DJ Hari bo poskrbel, da boste vi in vaši prijatelji plesali ob ritmih, ki vas bodo držali na nogah cel dan. Zabava in glasba se bosta prepletli v nepozabno doživetje.
ꞏ Osvežujoči koktajli: Na terasi letnega kopališča se boste lahko ohladili z osvežilnimi koktajli, ki vas bodo osvežili med dogajanjem.
Nismo se mogli bolje pripraviti na to neverjetno avanturo! Pridite na Letno Kopališče v Murski Soboti dne 19. avgusta in z nami doživite dogodek, ki vas bo napolnil z vznemirjenjem, smehom in čudovitimi spomini.
Veselimo se srečanja z vami,
Ekipa AC-Profekt d.o.o.
Preberi več
Navdušujoč Obisk: Odbojkarice Žok Puconci!
16. 08. 2023

Navdušujoč Obisk: Odbojkarice Žok Puconci!

Meseca avgusta je bil za nas neprecenljiv trenutek, ko smo gostili prav posebne goste - odbojkarice Žok Puconci! Te nadarjene, predane in srčne športnice so nas počastile s svojim obiskom, preden se odpravijo na osupljivo pot novih izzivov v 1B ligi. In kakšen ponos je biti njihov sponzor!
Vse oči so uprte v ekipo Žok Puconci, saj se pripravljajo na nov izziv v sezoni. Kot njihovi zvesti podporniki smo bili priča njihovemu trudu, zagnanosti in enotnosti, ki jih pelje naprej. V njih vidimo vzor, kako se z odločnostjo, timskim duhom in predanostjo lahko doseže izjemne uspehe.
Kot sponzorji želimo izraziti našo iskreno podporo in zaupanje našim odbojkaricam. Verjamemo, da bodo v novi sezoni dosegale velike zmage in nas navduševale s svojo igro. Skupaj se bomo veselili vsake točke, vsake zmage in vsakega uspeha, ki ga bodo dosegle.
Vsi vemo, da šport združuje ljudi in prinaša navdih. Naša povezava z ekipo Žok Puconci je več kot le sponzorstvo - je izraz skupnosti, ki stoji za svojimi športniki in športnicami. Skupaj ustvarjamo vzdušje vzpodbude, ki jim bo dalo dodatno energijo na njihovi poti do uspeha.
Zahvaljujemo se ekipi Žok Puconci za obisk in za priložnost, da smo del vaše zgodbe. Želimo vam vso srečo, poguma in veselja v novi sezoni. Skupaj bomo vztrajali, navijali in praznovali vsak uspeh, ki ga boste dosegli!
Bodite zmagovite, bodite odločne, bodite navdih!
Preberi več
Zavarovanje in registracija vozil
15. 07. 2023

Zavarovanje in registracija vozil

Zaščitite svojo vožnjo - Zavarujte in Registrirajte svoje Vozilo z Nami!

Pozdravljeni, lastniki avtomobilov, ki se zavedate pomembnosti varnosti in skrbite za svojo vožnjo! Vabimo vas, da postanete del naše skupnosti, kjer vam nudimo najboljše storitve za zavarovanje in registracijo vašega vozila.

Vedno ste bili ponosni lastnik svojega avtomobila, zato je pomembno, da ga zaščitite pred nepredvidenimi dogodki. Naša zavarovalna ponudba vključuje široko paleto možnosti, ki so prilagojene vašim potrebam in proračunu. Ne glede na to, ali želite osnovno zavarovanje odgovornosti ali pa popolno kritje zavarovanja, boste pri nas našli najboljšo rešitev.

Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato vam nudimo vrhunsko storitev in strokovno svetovanje. Naša ekipa izkušenih zavarovalnih svetovalcev vam bo pomagala izbrati pravo zavarovanje, ki bo ustrezalo vašim potrebam. Skupaj bomo poskrbeli, da bo vaš avtomobil zaščiten pred nepričakovanimi situacijami na cesti.

Poleg zavarovanja vam ponujamo tudi celovito storitev registracije vozila. Vemo, da je postopek registracije lahko zapleten in zamuden, zato smo tu, da vam olajšamo ta postopek. Naša ekipa vam bo pomagala pri pripravi vseh potrebnih dokumentov, zagotovila pravilno izpolnitev obrazcev in se ukvarjala z vsemi formalnostmi, da boste lahko hitro in brezskrbno registrirali svoje vozilo.

Ne tvegajte s svojo varnostjo in zakonitostjo - zaupajte nam, da bomo poskrbeli za zavarovanje in registracijo vašega vozila na najboljši način. Z našimi strokovnimi storitvami se lahko osredotočite na tisto, kar vam je najbolj pomembno: uživajte v svoji vožnji brez skrbi.

Preberi več
Letno kopališče v Murski Soboti in novi Peugeot 208
14. 07. 2023

Letno kopališče v Murski Soboti in novi Peugeot 208

Vroče poletje je tu in nič ni boljšega od osvežitve v čudovitem letnem kopališču v Murski Soboti. A kaj bi rekli, če bi vam ponudili prav posebno doživetje ob vašem obisku? Predstavljamo vam popoln spremljevalec za vaše poletne avanture - novi Peugeot 208!

Ta očarljiv avtomobil je kot ustvarjen za tople dni in brezskrbne vožnje. S svojim elegantnim dizajnom vas bo očaral že na prvi pogled, njegova dinamična silhueta pa bo zagotovo pritegnila občudovanje mnogih na vaši poti do kopališča. In ko boste prispeli, bo nova izkušnja še bolj razburljiva!

Vstopite v notranjost Peugeota 208 in začutite svežino z modernimi funkcijami, ki so na dosegu vaših prstov. Popolnoma povezana vozniška kabina vam omogoča, da se brezskrbno povežete s svojimi najljubšimi skladbami, navigirate skozi prometne konice ali celo sprejemate klice, ne da bi odvrnili pogled s ceste. Z udobnimi sedeži boste potovanje do letnega kopališča doživeli kot pravo sprostitev.

A to še ni vse! Peugeot 208 je opremljen s tehnološkimi in varnostnimi funkcijami, ki vam bodo pomagale ohranjati varnost in zaupanje na cesti. Sistem samodejnega zaviranja v sili vas bo opozoril na morebitno nevarnost, medtem ko se boste vi osredotočili na uživanje v poletnem razpoloženju. S parkirnim asistentom boste brez težav našli parkirno mesto, ne da bi izgubljali čas in živce. Peugeot 208 je resnično oblikovan, da vam olajša življenje.

Ne zamudite priložnosti, da doživite brezskrbno poletje v Murski Soboti s Peugeotom 208. Obiščite nas v letnem kopališču in si oglejte ta čudoviti avtomobil v živo. Privoščite si pravi poletni popotniški užitek, ki ga ponuja Peugeot 208, in ustvarite nepozabne spomine. Pohitite, saj vas čaka nepozabna vožnja s Peugeotom 208 na sončnih cestah!

Preberi več
Skuterji Peugeot
03. 07. 2023

Skuterji Peugeot

Odkrijte svobodo na dveh kolesih z našimi izjemnimi skuterji!

Ste pripravljeni na nepozabne avanture in svež veter v laseh?

Prestopite prag in se podajte na potovanje s stilom na naših vrhunskih skuterjih.

Vzemite si trenutek in si predstavljajte brezskrbno vožnjo po mestnih ulicah, občutek hitrosti in popolne prilagodljivosti vašim potrebam. To je prava svoboda na dveh kolesih!

Zakaj izbrati naše skuterje? Tukaj je pet razlogov:

1️. Stil in eleganca: Naši skuterji so pravi modni dodatek za vsakega navdušenega voznika. Z njihovim edinstvenim dizajnom in čistimi linijami boste v središču pozornosti, kamor koli že zapeljete.

2️. Moč in zmogljivost: Ne podcenjujte velikosti! Naši skuterji so opremljeni s sodobnimi motorji, ki zagotavljajo odlično zmogljivost in hitrost. S svojim agilnim pospeškom in stabilnostjo boste na cesti vedno vodili igro.

3️. Prilagodljivost: Ne glede na to, ali iščete skuter za mestne ulice ali avanturistične izlete, imamo pravi model zate. Naša ponudba zajema različne velikosti, moči in dodatne funkcije, ki se prilagajajo vašemu slogu in potrebam.

4️. Enostavna uporaba: Pozabite na težavno rokovanje. Naši skuterji so zasnovani z uporabnikom v mislih. Od intuitivnega upravljanja do udobnega sedeža in praktičnih shranjevalnih prostorov - vse je zasnovano za enostavno in prijetno vožnjo.

5️. Ekonomičnost: Ne samo, da boste prihranili čas, ki bi ga porabili za iskanje parkirišča, ampak tudi prihranili pri gorivu. Naši skuterji tako izjemno varčni, kar pomeni, da boste lahko več časa preživeli na cesti, ne da bi se morali ozirati na merilnik goriva.

Poleg tega vam ponujamo posebne ugodnosti in garancijo vrhunske kakovosti.

Ne čakajte več! Sprehodite se do naše prodajalne in se pripravite na vožnjo vašega življenja. Skuterji vas že čakajo!

Preberi več
Avtomatska avtopralnica
02. 07. 2023

Avtomatska avtopralnica

Pustite svoje skrbi za sabo in prepustite svoje vozilo čarobnemu dotiku naše avtomatske avtopralnice. 

Uživajte v izjemnem doživetju čistega, sijočega avtomobila, ki ga boste s ponosom vozili naokrog. 

Zakaj izbrati našo avtomatsko avtopralnico? Nekaj razlogov: 

  1. Kakovost pranja: S šestimi različnimi programi pranja zagotavljamo popolno prilagodljivost vašim potrebam. Ne glede na to, ali želite osvežiti površino, odstraniti trdovratno umazanijo ali poskrbeti za celovito čiščenje, imamo program, ki je pravi za vas!
  2. Podvozje kot novo: Naša avtopralnica je opremljena s posebno tehnologijo, ki omogoča temeljito pranje podvozja. Pozabite na umazane madeže in sol, ki se naberejo na spodnjem delu vašega vozila. Prepustite nam skrb za podvozje in se počutite varno na cestah.
  3. Hitrost in učinkovitost: Ohranite dragocen čas in energijo! Naša avtomatska avtopralnica omogoča hitro pranje vozila brez odvečnega truda. V samo nekaj minutah bo vaš avtomobil svetleč kot nov.
  4. Okolju prijazno: Zavedamo se pomembnosti ohranjanja našega okolja. Naša avtopralnica uporablja le najboljša čistila in zelo malo vode.
Preberi več