AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Partner Tepee

photophoto

Že prvi pogled na izvedenko Partner Tepee razkrije, da gre za kompaktno večnamensko vozilo z izrazitim stilom, ki vas bo navdihnilo, da boste odpotovali tako daleč, kot še nikoli poprej in se pri tem tudi zabavali. Nova prednja žarometa z LED* diodami poudarjata svojstveno podobo prednjega dela ter izražata dinamičen in sodoben videz vozila. Njegove linije nemudoma razkrijejo nadvse prostorno notranjost in enostaven vstop v vozilo, ugodje v vožnji in počutje v vozilu, ki ga potrjujeta inovativna oprema in premišljeno zasnovano udobje.

*Za doplačilo, odvisno od izvedenke.

 

RAZPOREDITEV SEDEŽEV

Pet pravih zadnjih sedežev vam omogoča, da s seboj odpeljete čisto vse! Partner Tepee s sedmimi sedežnimi mesti* je še bolj prostoren in prilagodljiv. S tremi nekoliko privzdignjenimi sedeži v drugi vrsti in dvema samostojnima sedežema, ki sta nameščena na privzdignjenem podu v tretji vrsti, nudi vsem potnikom optimalno udobje. Tudi vstop v notranjost vozila je premišljeno zasnovan po zaslugi enostavnega premikanja sedežev. Sedeža v tretji vrsti sta ustrezno razmaknjena, tako da lahko otroci do njiju dostopijo preko zadnjega dela vozila. Vseh pet zadnjih sedežev je možno preklopiti v pokončen položaj in jih ločeno odstraniti, tako da se notranjost prilagaja najrazličnejšim situacijam. *Za doplačilo pri izvedenki Outdoor ali serijsko pri izvedenki Active s sedmimi sedeži.

 

GRIP CONTROL

Če želite med vožnjo izkusiti še več svobode, imate na voljo sistem Grip Control®*, ki poveča pogonsko moč vozila Partner Tepee Outdoor po zaslugi inovativnega sistema za krmiljenje spodrsavanja pogonskih koles, ki se prilagodi vsem vrstam terenov: sneg, blato ali pesek. Preko vrtljivega gumba na armaturni plošči lahko izberete želeni način, ter se podate na brezskrbno in pustolovsko vožnjo.

*Za doplačilo.

 

ZMOGLJIVOSTI

Paleto motorjev vozila Partner Tepee sestavljajo dva bencinska in trije dizelski modeli. Vsi so plod bogatega Peugeotovega znanja. Zagotavljajo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo, ki sta pripomogli k slovesu znamke Peugeot. Vsi motorji dokazujejo Peugeotova prizadevanja za zasnovo in razvoj okolju prijaznih vozil.

 

PRITRDIŠČA ISOFIX

Pritrdišča Isofix, nameščena med sediščem in naslonjalom obeh bočnih sedežev v drugi vrsti, omogočajo varno pritrditev dveh otroških sedežev brez pričvrstitve z varnostnim pasom.

Kontaktirajte prodajalca

AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Pooblaščen prodajalec vozil znamke Peugeot Pooblaščen prodajalec originalni rezervnih delov Peugeot Pooblaščen serviser znamke Peugeot REGISTRACIJA VOZIL

Več informacij

AKTUALNO