AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

508 SW

photophoto

Peugeot 508 SW povzema vse stilske zapovedi limuzine 508 s precej manj izrazitimi linijami. Na zadnjem delu Peugeota 508 SW opazimo rdečo obrobo križne oblike, ki ob vklopu zadnjih luči zasveti. Vozilo je opremljeno z zelo veliko zastekljeno panoramsko streho, katera se povsem prilega vetrobranskemu steklu in strešnim nosilcem iz aluminija, ki poudarjajo tekoče linije vozila.

 

INSTRUMENTNE PLOŠČE IN DIGITALNI PRIKAZOVALNIKI

Peugeot 508 SW je lahko glede na izvedenko opremljen z dvema tipoma instrumentnih plošč: - instrumentna plošča s petimi merilniki z rdečimi kazalci in belo osvetljenim ozadjem ter enobarvnim digitalnim prikazovalnikom z oranžno osvetlitvijo; - ista instrumentna plošča je lahko opremljena z barvnim digitalnim prikazovalnikom. Prikazujeta informacije o vožnji, avtoradiu, navodila za navigacijo* ter vrednosti tempomata in omejevalnika hitrosti vozila** …. *Na voljo skupaj z WIP Nav 2. *Serijsko ali za doplačilo, odvisno od izvedenke.

 

ZMOGLJIVOST

Po zaslugi optimalno izpopolnjene teže, aerodinamične oblike in seveda strokovnih tehnoloških inovacij znamke Peugeot na področju motorjev se je izbor vozil 508 na prvi mah uvrstil med vodilne modele svojega tržnega razreda.

 

DVOFUNKCIJSKI KSENONSKI ŽAROMETI

Peugeot 508 SW je lahko opremljen z dvofunkcijskimi smernimi ksenonskimi žarometi, ki ponujajo: - moderen in prestižen videz z LED diodami, - dvojno funkcijo zasenčenih/dolgih luči, - funkcijo za osvetlitev ovinka. *Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.

 

VARSTVO OKOLJA

Okoljevarstvena učinkovitost je bila od samega začetka zasnove vozila ključnega pomena preko študije optimalne aerodinamičnosti (uporni koecificent (Cx) znaša od 0,264 dalje in koeficient površine upora (SCx) znaša 0,610) in teže. Peugeot 508 SW je opremljen z zmogljivimi motorji z močjo od 112 do 204 KM in emisijami CO2 od 116 g/km do 169 g/km. Vsak motor je v svoji kategoriji nadvse konkurenčen tako z vidika porabe goriva in izpustov CO2 kot tudi z vidika zmogljivosti in odzivnosti.

 

 

 

Kontaktirajte prodajalca

AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Pooblaščen prodajalec vozil znamke Peugeot Pooblaščen prodajalec originalni rezervnih delov Peugeot Pooblaščen serviser znamke Peugeot REGISTRACIJA VOZIL

Več informacij

AKTUALNO