AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

508

photophoto

Stil Peugeota 508, pri katerem so nas navdihnile brezhibno uravnovešene in čiste linije, odraža elegantno, trdno in kakovostno izdelavo.

 

NOTRANJOST

Izpopolnjena stilska zasnova armaturne plošče, vzdržljivi materiali, dovršena končna obdelava in najsodobnejša tehnologija prispevajo k visokokakovostnem udobju v potniškem prostoru.

 

ZUNANJOST

Prednji del Peugeota 508 z veliko okrasno masko tekočih linij in dovršeno izdelanima prednjima žarometoma mačje oblike poudarja spremenjeno estetsko obliko znamke Peugeot. Izvedenke s smernimi ksenonskimi žarometi krasijo LED diode, ki poudarjajo inovativno vizualno podobo vozila. Na zadnjem delu vozila pa tri rdeče silhuete mačjih krempljev prekrivajo tri vrstice LED diod. Bočne dele vozila čistih linij krasijo kromirane obrobe steklenih površin*. *Serijsko, odvisno od izvedenke.

 

PRILAGODLJIVE DOLGE LUČI

Sistem za pomoč preklopi iz zasenčenih luči v dolge takoj, ko je možno in s tem vozniku zagotovi boljšo vidljivost. Ta oprema je na voljo samo s ksenonskimi žarometi. *Serijsko, za doplačilo ali ni na voljo, odvisno od izvedenke.

 

VARSTVO OKOLJA

Okoljevarstvena učinkovitost je bila od samega začetka zasnove vozila ključnega pomena preko študije optimalne aerodinamičnosti (uporni koecificent (Cx) znaša od 0,257 dalje in koeficient površine upora (SCx) znaša 0,580) in teže. Peugeot 508 je opremljen z zmogljivimi motorji z močjo od 112 do 204 KM in emisijami CO2 od 115 g/km do 165 g/km. Vsak motor je v svoji kategoriji nadvse konkurenčen tako z vidika porabe goriva in izpustov CO2 kot tudi z vidika zmogljivosti in odzivnosti.

 

 

 

 

 

 

Kontaktirajte prodajalca

AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Pooblaščen prodajalec vozil znamke Peugeot Pooblaščen prodajalec originalni rezervnih delov Peugeot Pooblaščen serviser znamke Peugeot REGISTRACIJA VOZIL

Več informacij

AKTUALNO