AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Vroča ponudba za podjetja

EXPERT KOMBI IN FURGON

photo

PEUGEOT EXPERT FURGON

Peugeot EXPERT FURGON

je zasnovan tako, da zadovolji vse vaše potrebe. Opremljen je z mnogimi funkcijami, ki olajšajo vaše vsakodnevno delo. Z novimi, izboljšanimi motorji Peugeot EXPERT prinaša vozno izkušnjo, ki je še bolj prijetna.

 

Izrazit dizajn novega PEUGEOTA Expert povsem odkrito izraža vzdržljivost in modernost.
 

Vabimo vas, da si ogledate tri različne dolžine, med katerimi je celo kompaktna izvedenka, ki kot prava inovacija v dolžino meri le 4,60 m, zgolj 1,90 metra višine pa vam zagotavlja vstop v pokrita mestna parkirišča.
 

Da bi še bolje zadovoljil pričakovanja poklicnih uporabnikov, pa je PEUGEOT Expert na voljo v mnogih izvedenkah: furgon, šasija z nizkim podom, podaljšana kabina in kombi z do 9 sedežnimi mesti.

 

Peugeot Expert ponuja pestro paleto dizelskih motorjev BlueHDi Euro 6 z močjo od 95 do 180 KM.

Novi motorji BlueHDi nudijo izboljšano vozno udobje in hkrati zagotavljajo optimalno porabo goriva in emisije CO2.

Visoko zmogljivi motor BlueHDi 180 EAT6 je vgrajen skupaj s 6-stopenjskim samodejnim menjalnikom, ki deluje v povezavi s tehnologijo Quickshift. Hitrejše in izjemno tekoče spreminjanje prestav, udobna uporaba na vrhunski ravni in nižje emisije CO2… novi motorji BlueHDi imajo vse potrebno, da vam bodo ugajali!

 

 

 

Peugeot EXPERT KOMBI

ima vse za udoben in varen prevoz vaših potnikov. Zahvaljujoč najnovejšim motorjem vozilo obljublja izjemno vozno udobje in učinkovitost.

 

Poglej video:

http://bit.ly/2ohX7h9

 

 

Poglej si video Kontaktirajte prodajalca

AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Pooblaščen prodajalec vozil znamke Peugeot Pooblaščen prodajalec originalni rezervnih delov Peugeot Pooblaščen serviser znamke Peugeot REGISTRACIJA VOZIL

Več informacij

AKTUALNO