AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Akcijska ponudba izdelkov in storitev

VSAK MESEC - IZDELEK MESECA

photo

POSEBNA PONUDBA

V zimo bomo zakorakali z DVEMA IZDELKOMA MESECA.

Zimska jutra ne bodo več stresna! Zimski komplet vsebuje strgalo za led, sredstvo za odmrzovanje stekel in ključavnic ter koncentrirano tekočino za pranje stekel. Celoten set za akcijo ceno 7,99 EUR z DDV.

Dodatek za gorivo za bencinski ali dizelski motor pa poskrbi, da se mineralne in bio sestavine usedline goriva razgradijo in ne mašijo rezervoarne posode ter šob. Priporočilo je vlivanje dodatka dvakrat letno in sicer celotno vsebino plastenke vliti v posodo za gorivo pred polnjenjem. Akcija cena dodatka 9,99 EUR z DDV.

Obiščite najbližji naš servis ter nadaljujte opremljeni v smeri brezskrbnih poti.


*Cena velja zimski paket, kataloška številka 1613138180 in za aditiv za bencinski motor, pod kataloško številko 1609337380 ter za aditiv za dizelski motor, pod kataloško številko 1611332880. Ponudba velja do 29. 2. 2020. Vsi izdelki iz ponudbe Izdelek meseca so za razliko od stalnega sortimenta dobavljivi samo v omejeni količini. V primeru da bodo ti izdelki kljub skrbnemu načrtovanju zalog oz. nepričakovanemu velikemu povpraševanju razprodani še pred zaključkom akcije, vas prosimo za razumevanje. Prodaja izdelkov iz ponudbe Izdelek meseca je omejena na količine, ki so običajne za gospodinjstva. Slika je simbolna.

 

 

Kontaktirajte prodajalca

AC-Profekt, prodaja in servis vozil d.o.o.

Pooblaščen prodajalec vozil znamke Peugeot Pooblaščen prodajalec originalni rezervnih delov Peugeot Pooblaščen serviser znamke Peugeot REGISTRACIJA VOZIL

Več informacij

AKTUALNO